Samspillet mellom billettsystem og hjemmeside gir harmoni

AMBIO AS har siden 2004 samarbeidet med Stavanger konserthus. I disse 15 årene har vi levert hjemmeside, intranett, APP samt noen mindre interne system. Siden 2004 har hjemmesiden har gått gjennom en del design forandringer og det har vært koblinger mot ulike billettsystem.

I 2013 fulgte Kulturhuset Bølgen etter med hjemmeside koblet mot den gang Billettportalen. Koblingen mot billettsystemene kombinert med WordPress publiseringssystem gjorde at kundene våre fikk en effektiv hverdag. Alt som har med arrangement å gjøre blir lagt inn i billettsystemet og KUN der. Resten av informasjonen legge kjapt inn og AMBIO legger på det designet de ulike kunden ønsker.

I 2017/2018 fikk vi flere nye konserthus/kulturhus på kundelisten og vi har gode koblinger mot alle billettsystemer på det norske markedet. Siste hus ut var Storstova på Bryne med kobling mot DX/eBillett.

I 2018 innledet vi samarbeid med Breakfast AS i Tønsberg. Dette samarbeidet har gjort at vi pr dato er den største aktøren i dette markedet. Sammen leverer vi produkt og tjenester fra A til Å for kulturhusbransjen.

Her kan dere besøke våre kulturhus kunder:

Stavanger Konserthus
Ibsenhuset
Kulturhuset Bølgen
Ælvespeilet
Moss Kulturhus
Sola Kulturhus
Storstova Bryne
Randaberg Kulturscene
Kåkånomics
Humorhuset Stavangeren
Sandnes Kulturhus
Askim Kulturhus
Kongsberg Musikkteater
Drammen Scener
Oseana kunst & kultursenter (Os)
Lillestrøm kultursenter
Nøtterøy kulturhus
Drammen Scener
Ullensaker kulturhus
Arendal kulturhus
Sarpsborg Scene
Lørenskog hus