Logo

Ambio Software effektiviserer support funksjonen

Ambio Software har begynt å bruke et sakssystem for support slik at vi er lettere tilgjengelig for deg.

Når du sender email til Support på support@ambio.no vil meldingen din fra nå av automatisk legges inn i vårt sakssystem som en ny sak, og du får en kvittering tilbake med et saksnummer. Når saken oppdateres vil du også få automatisk beskjed om dette og kan følge saken videre. På den måten har vi felles dokumentasjon på at dine saker er innmeldt, behandlet og videre historikk.

Dette gjør det også enklere å beskrive et problem du har – du slipper å huske alt på telefonen og kan i stedet beskrive problemet i ro og mak, tydelig og gjerne også med skjermbilder. Og du er ikke avhengig av at en bestemt person er på jobb den uken.

Sakssystemet vårt er tilgjengelig hele døgnet og vi anbefaler å bruke dette i stedet for å ringe oss, både for å spare tid og øke effektiviteten.