Logo

Spennende prosjekt i Rjukan & Omegn

Ambio Software har sammen med Breakfast reklamebyrå  Tønsberg realisert et spennende hjemmeside prosjekt for NIA – Norsk Industriarbeidermuseum. NIA har som oppgave å forvalte og formidle unik lokal vannkraft-, industri- og samfunnshistorie. Årlig tar de imot nesten 100.000 besøkende i syv besøksarenaer.

Hjemmesiden har lagt vekt på ryddighet gjøre det enkelt for den besøkende å finne hvilke opplevelser de kan besøke og hvordan de kan planlegge en dag, en helg eller mere i Rjukan området. NIA består av VemorkTelemark kunstmuseumRjukanbanenHeddal bygdetunTuddal bygdetunTinn museum og Krokan.

Vemork er den mest kjente av attraksjonene og 18. juni 2022 åpnes tungtvannskjelleren for guidet tur.

Les hvordan NIA beskriver denne: «En vinternatt i februar 1943 risikerte en gruppe norske spesialsoldater livet i Tungtvannskjelleren. Nå åpnes de samme rommene for deg. Opplev stedet som forandret verden.»

Vi er stolte over å ha deltatt i realiseringen av dette prosjektet. Les mer her: www.nia.no

PS! Skrifttypen(fonten) er også unik for NIA.