Logo

Nettbutikk? Takk!

Forsommeren har vært hektisk for oss i AMBIO Programvare. Vi har levert flere ulike nettbutikker til nye og eksisterende kunder. Tradisjonelle nettbutikker samt butikker som kom som en effekt av korona pandemien med nye behov for å selge «opplevelser» på nett og ikke bare håndfaste produkt.

Noen eksempler på nettbutikk:

betek-norge.no

Betek Norge er EL-PROFFEN kjeden sin egen grossist på el utstyr. Hjemmesiden til Betek er nå en side hvor vi som forbrukere kan se hvilke varer Betek Norge produserer og leverer. Produktene som listen viser teks/bilde og FDV dokumenter, men kan ikke kjøpes i nettbutikken av oss som forbrukere. Når en av EL-PROFFEN kjeden 195 bedrifter logger seg inn i butikken vises de samme produkter med nå med Handlekurv funksjon. Det betyr at Betek Norge for solgt direkte til medlemsbedrifter kombinert med profilering til vanlig forbruker fra samme system.

houseofmovement.no

House of Movement er stedet for deg som setter pris på trening i små grupper eller med privat trener. Nettopp dette ble en utfordring når korona pandemien gjorde sitt inntog. De måtte tenke nytt og resultatet er en nettbutikk dere vi som trenger hjelp til å holde kroppen i form kan abonnere på treningsvideoer. Her er det etablert en nettbutikk dere produktene er videofilmer lagt ut i Vimeo og som vi kan abonnere på via House of Movement 24/7. Butikken er publisert i disse dager og vil de neste ukene fylles med nye trenings opplegg.

nor-el.no

Nor-el i Tromsø er en av EL-PROFFEN kjedens ca 190 medlemsbedrifter. Vi har her levert en butikkløsning som medlemsbedriftene enkelt kan «plugge» inn på sin egen hjemmside. Butikken inneholder varer/tjenester som den enkelte medlemsbedrift selv legger inn. I tillegg vil landsdekkende kampanjer som kjeden publiserer automatisk dukke opp i de lokale nettbutikkene til medlemmene.

mkplay.no

Sammen med Breakfast i Tønsberg har vi levert MK.play, en ny portal for Moss kulturhus som ivaretar digitale arrangement like godt som de tradisjonelle arrangementene. MK.play har potensiale til å henvende seg i ulike sjangre og til publikum, hvor som helst. 

Spennende tider og muligheter. Er du nyskjerrig, ta kontakt med Frode Hagerup, telefon 40002270 / e-post frode@ambio.no og du kan får høre mer om muligheter for din bedrift eller organisasjon.

God sommer fra oss i Programvare avdelingen.

PS! Alle butikkene er levert i Woocommerce og hostes av WPengine.com, vår hosting partner de siste 5 årene.