Logo

Harmoni, Ad Libitum og Hjemmesider

AMBIO programvare de siste årene levert hjemmeside løsninger til en rekke kultur- og konserthus i Norge. Siden Stavanger konserthus ble kunde i 2003 har vi nå 12 kultur-/konserthus på kundelisten..

Hjemmeside løsningen fra AMBIO programvare er enkel i bruk men ivaretar god integrasjon med billettsystem og evt. andre kilder til innhold. Når arrangementet er lagt inn i billettsystemet er jobben gjort. Da dukker det automatisk opp på hjemmesiden.

Designet bestemmer kunden selv, men vi kan rådgi på hva som er viktig i forhold til søkemotorer og universell utforming. Lang erfaring har gitt oss god kompetanse på produksjon og design av hjemmesider. Hjemmesider som skal være responsive og oversiktlige. Med andre ord leverer vi harmoniske hjemmesider for kunden, mens utseende tilpasses Ad lib i samarbeid med kunden.

I løpet av 2019 har flere kulturhus i Norge kommet på kundelisten. Askim og Kongsberg er to av kulturhusene som har valgt vår løsning.

Kontakt frode@ambio.no  for mere informasjon om denne løsningen.