Ambio Logistics AS skifter navn til Ambio Nexa AS.

Ambio Logistics AS har i løpet av det siste året utvidet produkt og tjenestespekteret sitt og skifter derfor navn til Ambio Nexa AS slik at ikke navnet skal være begrensende til logistikk sektoren.

Vi vil fortsette å sette søkelys på logistikksektoren for å kunne levere spesialister innen hele leverandørkjeden samt leie ut og å rekruttere personell innen logistikk nasjonalt og internasjonalt.

Ambio Nexa AS har videre som ambisjon å vokse og utvikle seg i tråd med kundenes forespørsler og ønsker innenfor bærekraftige tjenester og produkter. Ambio Nexa AS vil tilby tjenester og produkter innenfor bygg, – og entreprenør-sektoren, forsvar, energi-sektoren, havbruksnæringen og innen førstehjelp søk og redning.

Ambio Nexa AS vil i løpet av februar 2024 lansere et spennende produkt som vil bli markedsført og solgt til kunder og samarbeidspartnere i Norge. Mer om dette spennende produktet, innenfor førstehjelp søk og redning, vil komme i egen melding.