Den eventyrlige Ambio-reisen fortsetter med rebranding og revitalisering

Ambio sine tre avdelinger har markert seg på hvert sitt område i flere tiår. Nå får de nye avdelingsnavn samtidig som Ambio-navnet består og ambisjonene styrkes.

Fra og med i dag av heter Ambio-konsernet sine tre avdelinger Ambio People, Ambio Software og Ambio Water. Satsingen på rekruttering, drikkevann og programvare er som før, og det er de samme dyktige konsulentene som betjener selskapets mange kunder på hvert område.

– Reisen til Ambio har vært et eventyr. Vi er stolte over å ha etablert oss med så sterke merkevarenavn innenfor tre helt forskjellige segment. Nå rigger vi oss for framtida med nye merkevarenavn. De gjenspeiler fortsatt tydelig hva vi driver med, men signaliserer også at vi jobber i stadig mer globale markeder, sier daglig leder i Ambio, Lars Hauge.

– Takket være langvarige og gode kundeforhold har vi et godt fotfeste innenfor alle våre segment og et optimalt utgangspunkt for ta større markedsandeler. På vei ut av den globale koronapandemien forventer vi å vokse i alle de tre områdene. Vi er klare til å hjelpe våre kunder med de beste rekrutteringsprosessene, med å oppnå optimal drikkevannskvalitet og med de mest pålitelige programvareløsningene, sier Hauge.

For kundene får ikke navneendringene noen praktiske konsekvenser. Den nye satsingen innebærer imidlertid økt synlighet, blant annet i form av mer innhold på hjemmesider og sosiale medier.

– Kompetansen til våre eksperter er utviklet gjennom flere tiår, og den ønsker vi å dele med så mange som mulig gjennom våre kanaler. I tillegg ønsker vi å gjøre eksiterende og nye kunder bedre kjent med folkene i Ambio og vår kapasitet, noe som alle får gode muligheter til i tida som kommer, sier Hauge.

Ambio er et teknologi- og bemanningshus med hovedkontor i Stavanger og flere tiårs erfaring fra on- og offshoreindustrien. Våre fagområder er rådgivning og kurs innen drikkevannsbehandling, levering av skybaserte webløsninger og programvare, samt rekrutterings- og HR-tjenester.


bidrar til rett kompetanse på alle nivå i private eller offentlige virksomheter gjennom rekruttering av ansatte og utleie av konsulenter til faste og midlertidige stillinger. I flere tiår har vi skaffet ingeniører, ledere, mellomledere, spesialister og andre nøkkelmedarbeidere jobb innen olje og gass, bygg og anlegg, IT og en rekke andre bransjer.

 


er et av landets fremste kompetansemiljø i forsvarlig håndtering av drikkevann på land og til sjøs. Vi utfører risiko- og sårbarhetsanalyser, utarbeider prosedyrer for vannbehandling og er rådgivende innen design av drikkevannsanlegg. Vi tilbyr fysiske og digitale kurs og leverer utstyr, kjemikalier og laboratorietjenester.

 


er en pionér innen hjemmesider og publiseringsteknologi og tilbyr pålitelige, praktiske og kostnadseffektive skybaserte webtjenester til alle typer kunder. Vårt brukerorienterte utviklingsmiljø leverer løsninger innen netthandel, booking, overvåking og læring.