Logo

Høstens kursplan med ekstra klasseromskurs

Vi er tilbake etter sommeren og er godt i gang med klasseromskurs!

Allerede har vi stor pågang og også kurs som er fullbooket. Vi kan dermed gledelig dele at vi har satt opp ekstra klasseromskurs for høsten 2022. Oversikt over fremtidige kursdatoer finner du HER. Kursene våre fylles raskt opp så vær tidlig ute med påmelding.

 

Vi har i tillegg valgt å beholde vårt tilbud om digitalt klasseromskurs som foregår over Teams, da det fortsatt er stor etterspørsel av dette. Kursdatoer til digitalt klasseromskurs finner du også i påmeldingskjema. I tillegg til digitale og fysiske klasseromskurs, tilbyr vi også e-læringskurs innen drikkevannsbehandling offshore. Velkommen skal du være!

 

Vi benytter også anledningen til å introdusere vårt nyeste tilskudd i Ambio Water, Ingvild Gundersen. Hun har nettopp fullført sin mastergrad i Biologisk Kjemi fra Universitetet i Stavanger. Ingvild er allerede godt i gang med opplæringen og gleder seg til å ta fatt på utfordringene fremover.

Ambio Water er et av landets fremste kompetansemiljø på drikkevannshåndtering og sikrer optimal vannkvalitet i installasjoner på land og til sjøs. Selskapet har vært involvert i nesten alle innretninger på norsk sokkel og utarbeider risiko- og sårbarhetsanalyser, prosedyrer for vannbehandling og er rådgivende innen design av drikkevannsanlegg. Ambio Water tilbyr også fysiske og digitale kurs og laboratorietjenester.