Logo

God Jul

2021 går mot slutten og nok et år med korona er forbi. I år har vi vært bedre rustet i forbindelse med restriksjoner og tiltak som raskt endres, sammenlignet med fjoråret. Digitalt klasseromskurs har vist seg å være et godt alternativ når vi ikke kan møtes fysisk. Selv om vi er fleksible og tilpasningsdyktige, er juleønsket vårt for 2022 at vi går mot «normale» tider. Vi gleder oss til å møte folk fysisk igjen, både på kurs og møter.

 

Vi ønsker med dette å takke alle kunder, leverandører og samarbeidspartnere for samarbeidet i året som var. Her er link til en veldig kort spørreundersøkelse: https://forms.office.com/r/q4rzsdNYUf. Vi blir enormt glade hvis du/dere tar dere tid til å fylle det ut. Ærlige tilbakemeldinger settes stor pris på!

 

God Jul og Godt Nyttår fra alle oss i Ambio Water.