Logo

SJEKK’INN besøksregistrering

AMBIO programvare har lansert en enkel og proff pakkeløsning for besøksregistrering. SJEKK’INN passer alle bransjer og dekker oppfølging av smittesporing. SJEKK’INN leveres ferdig oppsatt, Ipad med stativ , der det kun er å sette i støpselet. Det er et enkelt brukergrensenitt for å legge inn ansatte som skal besøkes og å liste ut beøksrapporter. Den besøkende registrere seg på terminalen eller via egen mobil telefon ved å skanne en QR kode på skjermen. Gjentagende besøk krever kun at en gir inn telefon nummer så er en registrert.

Har du ingen resepsjon erstatter SJEKK’INN denne og tar i mot besøkende og sender sms melding til den ansatte om at den har fått besøk. Den ansatte kan hente den besøkende eller svare på sms med egen melding som f.eks. «Velkommen, vennligst kom opp i 4 etg så møter jeg deg der»

SJEKK’INN er billig og du kan komme igang på dagen.

Ferdig installert inkludert stativ og Ipad kr. 12.400,-

65,- pr mnd for ca 150 sms meldinger

Ta kontakt med Frode Hagerup på tel 4000 2270 eller epost frode@ambio.no