Logo

AMBIO øker slagkraften med oppkjøp av Tribe

Ambio AS har foretatt et oppkjøp av Tribe AS og styrker med det sin kapasitet og portefølje innen rekruttering og konsulentutleie av ledere, mellomledere og spesialister i offentlig og privat sektor.

Tribe AS blir et heleid datterselskap i Ambio og flytter fra Sandnes til Ambios lokaler i Fabrikkveien 10 på Forus.

– Rekruttering og konsulentutleie er et viktig satsingsområde for Ambio. Derfor er vi veldig glade for å kunne styrke laget vårt med kompetansen til Tribe. De har lang fartstid i bransjen og et stort nettverk. Dette er en god nyhet for både Ambio og Tribe sine kunder, sier daglig leder i Ambio Lars E. Hauge.

Eier Kari Bjerk i Tribe mener dette er et naturlig steg videre for selskapet og en mulighet som kom på riktig tidspunkt for å utvikle selskapet videre.

– Vi gleder oss til å bli en del av teamet til Ambio. Vi er to godt etablerte og anerkjente selskaper, som sammen blir enda mer slagkraftige og kan tilby kundene våre enda bedre tjenester innen rekruttering, konsulentutleie og HR. For Tribe sine kunder blir det ingen endringer foruten større muligheter og økt tilgang på ressurser, sier Bjerk.

Oppkjøpet av Tribe er en strategisk viktig satsing for Ambio.

– Nå blir Ambio en enda sterkere lokal aktør innenfor rekruttering og konsulentutleie av ledere og fagspesialister. Vi kombinerer selskapenes nettverk og styrker og blir således enda mer relevant for flere kunder. Vi vil kunne bidra spesielt innen ledelse, finans, administrasjon, IT og tekniske disipliner, sier styreformann Rune Strøm i Ambio.

AMBIO AS

Ambio ble etablert i 2000, og er i dag et teknologi- og bemanningshus med hovedkontor i Stavanger og flere tiårs erfaring fra on- og offshoreindustri. Våre fagområder er bemannings- og HR-tjenester, rådgivning og kurs innen drikkevannsbehandling, samt levering av skybaserte webløsninger og programvare.

TRIBE AS

Tribe har levert flinke folk til våre kunder siden 2009 og feiret nettopp 10-års jubileum. Vi har også stolt blitt kåret til Gasellevinner i Rogaland. Tribe driver med rekruttering og konsulentutleie og er opptatt av riktig kompetanse, men vel så viktig er det at kandidaten glir inn i miljøet hos våre kunder. Vårt kundegrunnlag spenner bredt innenfor type bransje og stilling. Tribe er kjent for å levere god kvalitet og har mange fornøyde kunder.