Hvorfor benytte Ambio

Fordi oppgaven vi skal løse for deg, er vår viktigste oppgave.

For at en bedrift skal lykkes, er det viktig å ha rett kompetanse på ulike nivåer i organisasjonen. Ambio bistår med rekruttering og konsulentutleie til faste- og engasjementstillinger. Vi har omfattende erfaring fra olje- og gass-industrien, leverandørindustrien, IT og bygg- og anleggsvirksomhet.

Vår prosess

Å få kjennskap til og forstå verdikjeden i din bedrift, er første steg for oss når den riktige kandidaten skal lokaliseres. Vi vil ikke bare vite hvem og hva du er på jakt etter, vi må også forstå hvorfor. Det er ofte nemlig “hvorfor” som gjør at vi lykkes.

I en rekrutteringsprosess er god kommunikasjon avgjørende. Vi ønsker at du får anledning til å gi oss dine innspill før, underveis og i etterkant – hvis du ønsker det. Som vår kunde får du full innsikt i hvordan vi jobber og hvilke tråder vi trekker i for å finne personen du trenger. Alle oppdrag behandles selvfølgelig konfidensielt.

Personlig engasjement er vårt kjennetegn

Vi ønsker at du skal lykkes, enten du leter etter gode folk med de riktige kvalifikasjonene eller er på jakt etter en god jobb med spennende oppgaver. Vellykket rekruttering handler nemlig om at både arbeidsgiver og arbeidssøker blir fornøyd, og det er et ansvar vi trives med å ha.

Vi i Ambio ønsker å tilby rekruttering på en mer engasjert og forpliktende måte enn markedet ellers. Tjenester og produkter innenfor alle fagområder som har tilknytning til ledelse, bedriftsrådgivning og konsulentvirksomhet tilbys også – alle med personlig engasjement inkludert.

Du er alltid velkommen til å kontakte oss for en uforpliktende prat, uavhengig av bransje. Det påløper ingen utgifter før vi har funnet den rette kandidaten – no cure, no pay.

Er du vår nye Tekniske Selger?
Er du vår nye Tekniske Selger?

Teknisk Selger

Alf I Larsen AS

Antall stillinger 1
Sted Forus
Stillingstype Fast
Søknadsfrist 31.10.2021

We seek Wels/logistic expert to help our customers  run their operations more efficiently, profitably and sustainably.
We seek Wels/logistic expert to help our customers run their operations more efficiently, profitably and sustainably.

WELS Expert

Wellit AS

Antall stillinger 4
Sted Stavanger Sentrum
Stillingstype Fast
Søknadsfrist Snarest

Assistant Buyer needed !
Assistant Buyer needed !

Assistant Buyer

Ambio AS

Stillingstype Vikariat
Søknadsfrist Snarlig

Nyopprettet stilling som Leder Marked med ansvar for å  lede markedsteamet  og gjennomføre markedsarbeidet for hele organisasjonen!
Nyopprettet stilling som Leder Marked med ansvar for å lede markedsteamet og gjennomføre markedsarbeidet for hele organisasjonen!

Leder Marked

Multiblokk AS

Antall stillinger 1
Sted Vagleskogveien 10
Stillingstype Fast
Søknadsfrist Snarest