Ta kontakt med oss – enten du har behov for å komme i jobb, eller du er i jobb men ønsker nye utfordringer eller dere har behov for en eller flere nye kollegaer.

Vi som jobber med rekruttering i AMBIO er alle sertifiserte og bistår våre oppdragsgivere med alt fra A til Å innen rekruttering. For å nevne bare noe; annonsert/ikke annonsert rekruttering, søk etter de kandidatene som ikke aktivt søker ny jobb, gjennomgang og utvelgelse av kandidater i deres systemer når dere “eier” oppdraget eller hvor vi tar alt hos oss via våre systemer, opp- og nedbemanning innen privat og offentlig virksomhet, den vanskelige samtalen, eller medarbeidere som ikke fungerer, er langtidssyke og gjerne trenger litt ekstra oppfølging i en ellers travel hverdag. Ta kontakt så blir vi enige om dette er noe vi kan bistå deg med selv eller via nettverket vårt.

Våre oppdragsgivere er både private og offentlige selskaper, stiftelser, kommuner- og / eller statlige direktorat. Ingen oppdrag er for små eller store. Alle henvendelser håndteres selvsagt fortrolig.

l-linkedin